Lahodné jemné plátky prvotriedneho českého hovädzieho mäsa s chuťou a vôňou korenia môžete mať kedykoľvek po ruke ako rýchlu a proteínmi nabitú desiatu. Toto hovädzie mäso z českých chovov zreje spôsobom „dry aging“ (suché zrenie) v tmavých komorách 3-6 mesiacov. Neobsahuje konzervanty, farbivá, nie je tepelne upravované. Je vhodné nielen počas ketónovej diéty, ale aj každej inej redukčnej diéty. Proces zrenia nie je urýchlený tepelnou úpravou, čo spolu so starostlivým výberom jednotlivých častí mäsa umožňuje zachovať jeho šťavnatosť a jemnejšiu konzistenciu. V žiadnej fáze výroby nie sú použité akékoľvek chemické konzervanty, čím toto mäso spĺňa kvalifikáciu Raw food. Skvelo ním doplníte kvalitné bielkoviny, kým sacharidy budete mať stále pod kontrolou.
Počas prvej fázy diéty môžete sušeným mäsom nahradiť jednu z piatich denných porcií jedál KetoMix.
Hovädzie mäso 98 % (na 100 g výrobku je použitých 300 g surového mäsa), morská soľ 1 %, zmes korenia 1 %.
Nutriční údaje
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE
na 100 g
na 1 porci / porciu (25 g)
Energetická hodnota / Energia
1525 kJ / 365 kcal
381 kJ / 91 kcal
Tuky
4 g
1 g
z toho nasycené mastné kyseliny / z toho nasýtené mastné kyseliny
2 g
0,5 g
Sacharidy
0 g
0 g
z toho cukry
0 g
0 g
Vláknina
0 g
0 g
Bílkoviny / Bielkoviny
63 g
16 g
Sůl / Soľ
2 g
0,5 g
-
Viete, aká je vaša zdravá váha?
Zistíte to jednoduchým výpočtom v kalkulačke BMI. V závislosti od výsledku vám poradíme, čo ďalej.
Vypočítať
Spestrite si jedálniček. S našimi receptami si navaríte rýchlo a jednoducho. A to nielen počas chudnutia, ale aj po ňom.
K receptom
150 000
spokojných zákazníkov
Pomohli sme schudnúť im, pomôžeme aj vám. Inšpirujte sa úspešnými príbehmi ostatných.
K príběhom
150 000
spokojných zákazníkov
Pomohli sme schudnúť im, pomôžeme aj vám. Inšpirujte sa úspešnými príbehmi ostatných.
K príběhom
Nebudete na to sami!
Sledujte nás na sociálnych sieťach a staňte sa členom poradne na Facebooku.
PRIDAJ SA DO SKUPINY
Boli ste spokojní s produktom KetoMix Sušené mäso hovädzie – plátky z mladého býčka? Odporučili by ste ho?