Dokonalá chuť a vôňa mäsa, ktorá je ešte pred sušením vyzdvihnutá marinovaním v obľúbenej japonskej omáčke teriyaki.
KetoMix jerky môžete mať kedykoľvek po ruke ako rýchlu a proteínmi nabitú desiatu. Sušené mäso je naviac vhodné nielen počas ketónovej, ale aj počas každej inej redukčnej diéty. Doplníte ním kvalitné bielkoviny, zatiaľ čo sacharidy budete mať stále pod kontrolou.
KetoMix jerky pre vás vyrábame z prvotriedneho hovädzieho mäsa, marinujeme v kvalitných „non-GMO” omáčkach a sušíme za tých najprísnejších hygienických podmienok.
V prvej fáze diéty môžete sušeným mäsom nahradiť jednu z piatich denných porcií jedál KetoMix.
Hovädzie mäso (na 100 g výrobku je použitých 280 g surového mäsa), teryiaki marináda (fermentovaná sója, fermentovaná pšenica (lepok odstránený pri fermentácii), glukózovo-fruktózový sirup, ocot, prírodná aróma, korenie, zahusťovadlo: xantán), sójová omáčka (fermentovaná sója, fermentovaná pšenica (lepok odstránený pri fermentácii), soľ, prírodná aróma).
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE
na 100 g
na porci/ na porciu (25 g)
Energetická hodnota / Energia
1130 kJ/ 270 kcal
283 kJ / 68 kcal
Tuky
2 g
0,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny / z toho nasýtené mastné kyseliny
0,9 g
0,23 g
Sacharidy
5,6 g
1,4 g
z toho cukry
5 g
1,3 g
Vláknina
0 g
0 g
Bílkoviny / Bielkoviny
56 g
14 g
Sůl / Soľ
10 g
2,5 g
Sója.
Viete, aká je vaša zdravá váha?
Zistíte to jednoduchým výpočtom v kalkulačke BMI. V závislosti od výsledku vám poradíme, čo ďalej.
Vypočítať
Spestrite si jedálniček. S našimi receptami si navaríte rýchlo a jednoducho. A to nielen počas chudnutia, ale aj po ňom.
K receptom
150 000
spokojných zákazníkov
Pomohli sme schudnúť im, pomôžeme aj vám. Inšpirujte sa úspešnými príbehmi ostatných.
K príběhom
150 000
spokojných zákazníkov
Pomohli sme schudnúť im, pomôžeme aj vám. Inšpirujte sa úspešnými príbehmi ostatných.
K príběhom
Nebudete na to sami!
Sledujte nás na sociálnych sieťach a staňte sa členom poradne na Facebooku.
PRIDAJ SA DO SKUPINY
Boli ste spokojní s produktom KetoMix Sušené mäso hovädzie – teriyaki? Odporučili by ste ho?