Bio rezance v tvare špagiet s konjakom, v náleve. Je to hotový výrobok s nízkou energetickou hodnotou. Bez cukru - Bez soli - Bez lepku - Bez tuku. Skladá sa prakticky len z vlákniny (glukomanánu) a vody. Sú vhodné pre ľudí so špeciálnymi výživovými potrebami, ako sú diabetici, celiatici, vegetariáni a vegáni. Sú vhodné pre diétny režim.

Má Slim Pasta konkurenciu? My si to nemyslíme. Existuje niekoľko výrobcov cestovín z konjakovej múky, ale žiadny sa kvalitou, chuťou ani vzhľadom nedostal tak ďaleko, ako spoločnosť Eat Water. Spoločnosť Eat Water, výrobca produktov Slim Pasta, vyvinula špeciálnu potravinu Juro (TM), ktorá je kombináciou konjaku a ovsenej vlákniny. Ide o unikátnu a patentovanú potravinu, ktorá je farbou i chuťou takmer na nerozoznanie od bežnej cestoviny.

UPOZORNENIE: Konzumáciu Slim Pasty neodporúčame ľuďom, ktorí majú problémy so zažívaním, chronickým ochorením čriev alebo Crohnovu chorobu. Vysoký obsah vlákniny glukomanan, ktorá je bežne pre ľudský organizmus veľmi prospešná, by mohla u ľudí s týmto ochorením vyvolať ťažkosti. Ak si nie ste istí, či váš zdravotný stav umožňuje konzumáciu konjakových príloh, obráťte sa na svojho ošetrujúce lekára.

[navod-k-pouziti]

[nas-tip]

Nutričné ​​hodnoty

   na 100 g
 Energetická hodnota  36 kJ/9 kcal
 Tuky  0 g
   z toho nasýtené  0 g
 Sacharidy  0 g
   z toho cukry  0 g
 Vláknina  4,0 g
 Bielkoviny  0,2 g
 Soľ  0 g

 

Zloženie

Pitná voda, bio sušená hľuza z konjaku * (3,4%), bio ovsená vláknina (1%).

* Z ekologického poľnohospodárstva

Skladovanie

5 - 25 ° C, uchovávajte v suchu, chráňte pred teplom.

Po otvorení vnútorného obalu skladujte vo vzduchotesnej nádobe v čistej vode v chladničke. Spotrebujte do 48 hod.

Minimálna trvanlivosť: 24 mesiacov od dátumu výroby.

Spotreba

Do 2 dní po otvorení uchovávať vo vzduchotesnej nádobe v čistej vode.

Skladovanie

Nezmrazovať, uchovávajte v suchu, chráňte pred teplom.

Čistá hmotnosť: 25 × 200 g (270 g vrátane nálevu).

Boli ste spokojní s produktom Výhodný balíček Slim Pasta Spaghetti (25 ks)? Odporučili by ste ho?